Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У Новомосковську «псевдопідприємство»  з переробки деревини припинило свою діяльність.

У Новомосковську «псевдопідприємство» з переробки деревини припинило свою діяльність.

14 Вересня 2021 0 Comments

У Новомосковську на мікрорайону Корея, в промзони, підприємець із міста Дніпро, близько року незаконно переробляв на теріторії деревину на вугілля. Чоловік переробляв шляхом спалювання деревину у трьох мастильних діжках. Кінцевий продукт у вигляді вугілля зберігав на орендованому складі, а потім збував не законно виготовлену продукцію продукцію .
Поблизу промзони де підприємець переробляв деревену знаходиться приватний сектор та пасовисько худоби. Скарги від місцевих мешканців про отруєння продуктами горіння повітря та постійний смог неодноразово надходили до мерії та особісто міському голові.
У травні цього року на місце події виїжджала призначена міським головою комісія у складі представників влади, поліції та ДСНС. Як з’ясувалося на місті, підприємець працював, не дотримуючись відповідних умов праці, які передбачені чинним законодавством. Дана діяльність створювала загрозу для життя та здоров’я як робітникам та і місцевим жителям.
За даним фактом, у поліції відкрили кримінальне провадження за відповідними статтями.
Під час контрольної перевірки території , представники комісії з’ясували , що три мастильні діжки-таки підприємцем прибрані. Залишки деревини ще тліли. Ймовірно, власник виконав вимоги поліції та міської влади лише нещодавно згорнувши свою діяльність.
Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *