Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

У Новомосковську до кінця осені відремтонтують дев’ять вулиць, оновлять тротуари і озеленять територію

У Новомосковську до кінця осені відремтонтують дев’ять вулиць, оновлять тротуари і озеленять територію

15 Вересня 2021 0 Comments

Новомосковська міська влада звітує, що до кінця осені у Новомосковську відремтонтують дев’ять вулиць, оновлять тротуари і озеленять територію. Наразі укладено нове покриття на вул. Юрченка та Київській. Там вже розкреслили дорожню розмітку та встановили знаки примусового зниження швидкості в районі середної школи № 14. На етапі завершення ремонтних робіт на вулиці Українська.

Окрім укладання нового дорожного покриття, там ремонтують і паркувальні кишені для зручности батьків які будут провизити свої дітей до школи. А на вул. Калнишевського та Гетьманській проводять комплексний демонтаж асфальту. Найближчим часом підрядники почнуть прокладати нове покриття. Тим часом на вул. Велика Ковалівка, Паланочній та Г. Зелінського проведено фрезерування існуючого дорожного асфальту та демонтаж старих бордюрів.

Нині шляхи готують до фінального етапу – укладання покриття. Вулицю Волгоградську частково заасфальтували. Чарез велику протяжність завершити ремонт шляху планують у 2022 році. Крім того, майже на кожній з зазначених доріг, підрядники мають встановити новий бордюр та укласти тротуарну плитку. Загалом, з місцевого бюджету на увесь комплекс робіт виділено 70 мільйонів гривень.

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *