Наше Місто

Iнформаційний портал Новомосковська

На черговому засіданні виконкому погодили майже 60 питань

На черговому засіданні виконкому погодили майже 60 питань

25 Червня 2021 0 Comments

На черговому засіданні Новомосковського виконавчого комітету міськради дали добро на внесення змін в Порядок надання матеріальної допомоги на встановлення індивідуального опалення малозабезпеченими громадянам нашого міста. Тепер вони мають полегшити процес отримання компенсаційних виплат із міського бюджету, враховуючи життєві обставини в Україні заявника.

Членами Новомосковського виконкому пропонується вилучити із переліку документів, які подаються на розгляд комісії, дозвіл КП «Новомосковськтеплоенерго» на відключення від теплопостачання. Планують змінити і принцип обрахунку доходів родини мешканців міста. Якщо людина є членом сім’ї і зареєстрована в квартирі, але проживає в іншому місці, її дохід не будуть враховувати. Як це підтвердити, тепер буде прописано у Порядку надання матеріальної допомоги.

За пропозицією міського голови Сергія Рєзніка члени виконкому утримались від голосування за проєкт рішення про збільшення вартості харчування учнів міськіх шкіл пільгових категорій із 1 вересня 2021 року. Відповідне зростання цін прописано у Постанові Кабінету Міністрів України №305.

У разі ухвалення цього проєкту рішення вартість харчування у школах Новомосковська суттєво зросте для всіх категорій учнів. Міськрада звернеться за роз’ясненнями до департаменту освіти та науки Дніпропетровської ОДА і Міністерства освіти та науки України стосовно втілення Постанови КМУ №305. А тим часом тендер на харчування школярів Новомосковська у новому навчальному році будуть оголошувати за діючими цінами без підвищення.

На черговому засіданні виконкому також погодили:

  • план заходів із забезпечення складання прогнозу бюджету міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки;
  • план дій з реалізації Конвенції  про права осіб з інвалідністю на період до 2025 року;
  • нову редакцію Порядку проведення  конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я;
  • проведення місячника з безпеки дорожнього руху.

Усі погоджені членами виконкому проєкти рішень розглядатимуть депутати на черговій XI сесії Новомосковської міськради, яка відбудеться 30 червня о 10:00.

 

Нашли ошибку в тексте? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Previous Post

Next Post

Залишити відповідь

Your email address will not be published / Required fields are marked *